Tips
Detālplānojumi
Gads
2020

Ādažu novada dome 2020. gada 24. novembrī ir pieņēmusi lēmumu Nr. 229 “Par nekustamā īpašuma “Dzērvenītes” detālplānojuma nodošanu publiskajai apspriešanai”.
Sakarā ar nepieciešamību ierobežot Covid-19 izplatību, ārkārtējās situācijas laikā nekustamā īpašuma “Dzērvenītes” detālplānojuma publiskā apspriešana notika nepilnvērtīgi, bez tam šobrīd valstī ir noteikti jauni publisko apspriešanu organizēšanas noteikumi. Tādēļ tiek izsludināts nekustamā īpašuma “Dzērvenītes” detālplānojuma publiskās apspriešanas otrais posms ar norises laiku no 2021. gada 19. aprīļa līdz 2021. gada 17. maijam.
Publiskās apspriešanas sanāksme notiks neklātienē, Microsoft Teams platformā, š.g. 26. aprīlī, plkst. 14.00. Aicinām savlaicīgi pārliecināties, vai jūsu datorā / mobilajās iekārtās ir instalēta Microsoft Teams aplikācija, kā arī pievienoties pasākumam sākot no plkst. 13:45. Aicinām pieteikties dalībai publiskās apspriešanas sanāksmē, nosūtot pieteikumu uz e-pasta adresi: buvvalde@adazi.lv, vismaz dienu pirms sanāksmes norises datuma, uzrādot savu vārdu, uzvārdu, e-pasta adresi un tālruņa numuru, jo sanāksmē var piedalīties tikai identificētas un reģistrētas personas. Saite uz sanāksmi tiks nosūtīta reģistrētajiem dalībniekiem individuāli. Sanāksmes laikā mikrofonam jābūt izslēgtam un jautājumus varēs uzdot diskusiju paneļa veidnē (čatā).
Informācija par detālplānojuma publisko apspriešanu tiks izziņota pašvaldības tīmekļa vietnē www.adazi.lv un pašvaldības Facebook kontā, kā arī izvietota pie Ādažu novada domes Klientu apkalpošanas centra. Detālplānojuma izstrādes pamatojums: Latvijas Republikas 2014. gada 14. oktobra Ministru kabineta noteikumi Nr. 628 „Noteikumi par pašvaldību teritorijas attīstības plānošanas dokumentiem” un Ādažu novada domes 2020. gada 28. aprīļa sēdes lēmums Nr. 85. Darba mērķis: pamatot nekustamā īpašuma “Dzērvenītes” zemes vienības ar kadastra apzīmējumu 8044 004 0187 sadalīšanu noliktavu, transporta infrastruktūras, vieglās rūpniecības uzņēmumu un tirdzniecības un pakalpojumu objektu apbūves nolūkos un ar to saistītu infrastruktūras objektu izvietošanu, nodrošinot piekļūšanu katrai jaunveidojamai zemes vienībai un ielas veidojot kā atsevišķas zemes vienības.
Ar detālplānojuma redakciju var iepazīties pašvaldības tīmekļa vietnē www.adazi.lv un Latvijas ģeotelpiskās informācijas portālā www.geolatvija.lv, kā arī klātienē Ādažu novada Būvvaldē Gaujas ielā 33A, Ādažos, Ādažu novadā, iepriekš piesakoties e-pastā: buvvalde@adazi.lv.
Rakstiskus priekšlikumus var iesniegt līdz š.g. 17. maijam (ieskaitot) Ādažu novada domē, Gaujas ielā 33A, Ādažos, Ādažu novadā LV-2164 (ievietojot domes pastkastītē pie ieejas durvīm), vai elektroniski Ādažu novada būvvaldei Gaujas ielā 33A, Ādažos, Ādažu novadā, LV-2164 vai nosūtīt elektroniski uz e-pastu buvvalde@adazi.lv. Fiziskām personām obligāti jānorāda vārds, uzvārds, dzīves vietas adrese un telefons. Juridiskām personām jānorāda reģistrācijas numurs, juridiskā adrese un darbības vietas adrese. Priekšlikumus iespējams iesūtīt arī reģistrējoties Teritorijas attīstības plānošanas informācijas sistēmā (TAPIS), www.geolatvija.lv .