horeca seminars

Kā samazināt izmaksas un uzlabot energoefektivitāti HORECA nozarē: praktiski risinājumi un labās prakses piemēri.

Īpaši veidota mācību sesija HORECA nozares vērtību ķēdes pārstāvjiem ar praktiskiem soļiem un risinājumiem, kā energoefektivitāti ieviest savos uzņēmumos. Pieredzes stāsti un labās prakses piemēri no energoefektivitātes eksperta darba gaitām, kā arī TRIBE Riga City Centre. Šī ir otrā nodarbība, kas paredzēta EE4HORECA projekta apmācību ietvaros.

Mērķa auditorija: HORECA vērtību ķēdes uzņēmumu pārstāvji.

EE4Horeca - Energoefektivitāte HORECA nozarē - Labās prakses piemēri - 30. septembris 2025 

Aptauja par energoefektivitāti

Saistītas tēmas

Uzņēmējdarbības jaunumi